Buitentrainingen

Niets zo lekker om, na een dag (binnen) werken, in de buitenlucht te sporten.

Wat kun je verwachten bij Fit and Smooth?

Tijdens een buitentraining van Fit and Smooth krijg je gedurende 1 uur een intensieve full body workout. Hierbij doen we squats, push ups, crunches, lunges, jumping jacks, touwtje springen, sprintjes trekken, noem maar op.Ter afwisseling wordt ook gewerkt met o.a kettlebells, dynabands en battlerope. Door middel van bodyweight-oefeningen, waarbij je met je eigen lichaam werkt, is een buitentraining van Fit and Smooth geschikt voor zowel de beginner als de gevorderde.

Waarom een buitentraining bij Fit and Smooth volgen?

Een buitentraining heeft niet alleen een positief effect op je fysieke gesteldheid, het verbetert ook je mentale gesteldheid, door door te zetten, jezelf uit te dagen en (eventuele) andere deelnemers te stimuleren. Het is de ideale work-out om je sterk en energiek te laten voelen in de uitdagende omgeving van het bos, strand en duinen. De buitentraining is voor ieder niveau geschikt, omdat je de strijd met je eigen kunnen aangaat. De training is 1op1, of met een groepje van maximaal 6 personen. Hierdoor is veel aandacht voor de techniek. Aan het einde van de training krijg je een (groene) smoothie. Fit and Smooth wil je graag kennis laten maken met smoothies als onderdeel van een gezonde leefstijl. Want fit en gezond word je door de combinatie van bewegen én gezonde voeding. 

Geschikt voor diverse niveaus.

Lokatie(s) nog nader te bepalen.

 

 

Bericht van een blije klant: "Of het nu binnen of buiten is, er is altijd veel afwisseling in de oefeningen en zelfs nu nog, terwijl ik al lang mee train, weet Nathalie me nog steeds uit te dagen. Er is veel aandacht voor de oefeningen, zodat je ze goed uitvoert en de juiste spiergroepen gebruikt. En afsluiten met rekken en strekken zodat de spierpijn ook meestal wel meevalt. Elke week weer met een voldaan gevoel naar huis!"

 

 

 

 

Klik hier voor het lesrooster.