Personal training.

Er zijn verschillende redenen om voor Personal Training te kiezen. Soms heeft men de bekende " stok achter de deur" nodig om het gewenste doel te behalen. Soms zijn er bepaalde blessures waardoor het niet veilig voelt op eigen gelegenheid te trainen, ieder heeft zo zijn eigen motieven.

In een vrijblijvend intake- en kennismakingsgesprek bespreken we wat je motivatie/doel is en kijken we ook of het "klikt", want in een 1 op 1 sessie moet je je vooral prettig voelen om je grenzen op te kunnen zoeken.

Ook is er mogelijkheid voor Duo PT of PT small group (max 4 personen). Zo kun je met bijvoorbeeld je partner of vriendengroep op afspraak een training plannen en bespaar je op de kosten.

Kun je moeilijk de deur uit, bijv. vanwege klein(e) kind(eren), dan kan ik ook bij je thuis komen.

Neem voor meer info en mogelijke tijden vrijblijvend contact op.

Bericht van een tevreden klant: "Ik ben nog steeds heel blij dat ik bij jou terecht ben gekomen Nathalie. Voor mij is de focus op BMI, gewicht etc. een enorme bron van frustratie. Omdat ik met alle goede wil, (relatief) gezonde voeding en sportactiviteiten heel lastig kan afvallen. Ik ben blij dat bij jou de focus ligt op gezond en actief zijn. Daarmee heb ik veel meer waardering gekregen voor mijn lichaam en wat het de afgelopen jaren allemaal heeft doorstaan, en hoe sterk en (veer)krachtig het eigenlijk is."